31 травня
Завантажити ще

Мудрика замінили через підозру на струс мозку у матчі "Челсі" з "Брайтоном"

Мудрика замінили через підозру на струс мозку у матчі
Фото: twitter.com/Mohxmmad

Михайла Мудрика замінили через підозру на струс мозку у першому таймі матчу "Челсі" з "Брайтоном" увечері 15 травня. Про це повідомило Суспільне Спорт.

Півзахисник збірної України не дограв у поєдинку навіть тайм. Інцидент відбувся на 34-й хвилині матчу. 23-річний Мудрик отримав удар ліктем у щелепу від захисника "Брайтона" Таріка Лемпті. Мудрик упав на землю, схопившись за голову, і йому надали медичну допомогу на полі. Мудрик зміг залишити поле самостійно, однак не повернувся. Замість нього вийшов нападник Крістофер Нкунку. У протоколі матчу заміна Мудрика була вказана через підозру на струс мозку.

Через ушкодження півзахисник не зіграє в останньому матчі сезону в чемпіонаті Англії. Про це головний тренер "Челсі" Маурісіо Почеттіно розповів на післяматчевій пресконференції.

- З ним не все гаразд, його обстежують. У нього було незначне запаморочення, і ми скористалися протоколом вимушеної заміни. За правилами, впродовж семи днів він не може бути доступний для наступного матчу, але сподіваюся, що нічого серйозного не сталося, — сказав Почеттіно.

"Челсі" обіграли "Брайтон" з рахунком 2:1. Після перемоги лондонська команда має 60 очок у 37 матчах та йде на шостій позиції у турнірній таблиці. Заключний матч сезону "Челсі" проведе у неділю, 19 травня, проти "Борнмута". У нинішньому сезоні Мудрик провів за "Челсі" 41 матч в усіх турнірах, забив сім м'ячів та віддав чотири результативні передачі.