31 травня
Завантажити ще

Еліна Світоліна допоможе національній жіночій збірній з тенісу у командному чемпіонаті світу

Еліна Світоліна допоможе національній жіночій збірній з тенісу у командному чемпіонаті світу

Українська тенісистка, третя ракетка світу в рейтингу WTA Еліна Світоліна, її Фонд та "Нова пошта" оголосили про початок партнерства з національною жіночою збірною з тенісу у командному чемпіонаті світу. У рамках угоди разом із сервісом доставки - підтримка юних тенісистів, а також партнерство жіночої збірної України в командному чемпіонаті світу - Кубку Біллі Джин Кінг - та спонсорство всіх домашніх матчів команди. Про це спортсменка повідомила в Instagram.

-Завдяки партнерству із "Новою поштою" українські спортсмени можуть попри війну продовжувати представляти нашу країну на міжнародній арені та доводити світовій спільноті, що нас не зламати. Ми разом створюємо умови, надихаємо і підтримуємо юних тенісистів, щоб навіть у затьмареному війною дитинстві маленькі українці жили зі спортивною мрією, - зазначила Еліна Світоліна.

Перший домашній матч за вихід у світову групу відбудеться вже 12-13 квітня у місті Джексонвілл у США.

Минулого року турніри Svitolina & Stakhovskiy Tennis Tour для дітей віком до 14 років також проходили за підтримки "Нової пошти". За результатами змагань вісім переможців здобули гранти на розвиток тенісної кар'єри на загальну суму близько 1 мільйона гривень.

Світоліній 29 років. Вона найуспішніша спортсменка в історії українського тенісу та бронзова призерка літніх Олімпійських ігор-2020 у Токіо. Виграла 17 турнірів WTA в одиночному розряді та два - у парному. Тричі потрапляла до півфіналів турнірів Великого шлема. З липня 2021 року уродженка Одеси заміжня за французьким тенісистом Гаелем Монфісом. У пари є півторарічна дочка Скай.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Svitolina Foundation (@svitolinafoundation)

Новини по темі: Еліна Світоліна