Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Загрузить еще

Факт. Колективу Валківської лікарні почали виплачувати заборгованість із заробітної плати. Айна Тимчук

Факт. Колективу Валківської лікарні почали виплачувати заборгованість із заробітної плати. Айна Тимчук

"Ми поставили собі за мету вирішити ситуацію із заборгованістю, яка склалася у Валківській лікарні, якомога швидше. Ми обіцяли, що цього тижня люди почнуть отримувати кошти - і доклали для цього максимум зусиль. Нам вдалося знайти механізм, який у взаємодії з місцевою владою дозволив виплатити медикам заробітну плату. Кошти за травень та червень працівники лікарні вже отримали, найближчим часом будуть виплати за липень", - зазначила Айна Тимчук.

Питання із затримкою виплати заробітної плати у КНП "Валківська ЦРЛ" знаходилось на постійному контролі голови області.

За дорученням Айни Тимчук її профільний заступник Михайло Черняк неодноразово проводив наради з керівництвом медзакладу – щодо недбалого менеджменту, який і став причиною заборгованості перед персоналом. Зокрема, у той час, коли працівникам закладу не виплачувалась заробітна плата, керівництво лікарні проводило розрахунки за комерційними угодами.

Детально менеджмент медичного закладу перевірить спеціальна комісія, яку створено при Департаменті охорони здоров’я Харківської ОДА.

Нагадаємо, 25 липня голова Харківської облдержадміністрації Айна Тимчук відвідала КНП "Валківська центральна районна лікарня" та особисто поспілкувалася з трудовим колективом. Голова Харківської ОДА доручила запровадити щоденне чергування представників Департаменту охорони здоров’я Харківської ОДА у медичному закладі для комунікації з медичним персоналом та вирішення нагальних питань.

Новости по теме: Зарплата Новости Харькова