Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Загрузить еще

Повідомлення про проведення позачергових загальних зборів ПРАТ "КП В УКРАЇНІ"

Повне найменування товариства:

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "КП В УКРАЇНІ"

Місцезнаходження товариства згідно його статуту:

Україна, 04080, м. Київ, ВУЛИЦЯ КИРИЛІВСЬКА, будинок 104, 6-Й ПОВЕРХ

Шановні акціонери!

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "КП В УКРАЇНІ" повідомляє Вас, що 27 квітня 2018 року о 12.00 годині за адресою: Україна, м. Київ, ВУЛИЦЯ КИРИЛІВСЬКА, будинок 104, 6-Й ПОВЕРХ, зал для переговорів, відбудуться  загальні збори акціонерів Товариства.

Реєстрація акціонерів та їх представників для участі у позачергових загальних зборах відбудеться 27 квітня 2018 року з 11.30 год. до 11.55 год. за адресою: Україна, м. Київ, ВУЛИЦЯ КИРИЛІВСЬКА, будинок 104, 6-Й ПОВЕРХ, зал для переговорів.

Реєстрація акціонерів та їх представників для участі у загальних зборах відбуватиметься відповідно до переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах, складеному станом на 24 годину за 3 (три) робочих дні до дня проведення загальних зборів акціонерів Товариства, тобто на 24.00 год. 23 квітня 2018 року.

Для участі у зборах акціонерам необхідно мати при собі паспорт, а представникам акціонерів - паспорт та довіреність на право представляти інтереси акціонерів на загальних зборах, оформлену згідно з вимогами чинного законодавства.

В реєстрації акціонера (його представника) для участі у загальних зборах може бути відмовлено реєстраційною комісією у разі відсутності в акціонера (його представника) документів, які ідентифікують особу акціонера (його представника), а в разі участі представника акціонера - також документів, що підтверджують повноваження представника на участь у загальних зборах акціонерів товариства.

Під час підготовки до позачергових загальних зборів, акціонери товариства мають можливість ознайомитись з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного. Ознайомлення з матеріалами відбувається від дати надіслання акціонерам даного повідомлення до 26 квітня 2018 року (включно) з понеділка по п’ятницю, з 09.00 год. до 16.00 год. (обідня перерва з 13.00 год. до 14.00 год.) за адресою: Україна, м. Київ, ВУЛИЦЯ КИРИЛІВСЬКА, будинок 104, 6-Й ПОВЕРХ, приймальня Голови правління ПРАТ "КП В УКРАЇНІ". Відповідальна за ознайомлення з матеріалами зборів особа –  Бречко Володимир Олександрович, Голова Наглядової ради ПРАТ "КП В УКРАЇНІ".

27 квітня 2018 року ознайомлення акціонерів з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного відбувається у місці проведення реєстрації для участі у позачергових загальних зборах та у місці проведення позачергових  загальних зборів акціонерів Товариства.

Перелік питань, що виносяться на голосування

(порядок денний позачергових загальних зборів акціонерів):

1.   Обрання складу лічильної комісії позачергових загальних зборів акціонерів Приватного акціонерного товариства "КП В УКРАЇНІ".

2.   Прийняття рішення з питань порядку проведення позачергових загальних зборів акціонерів Приватного акціонерного товариства "КП В УКРАЇНІ".

3.   Обрання секретаря позачергових загальних зборів акціонерів Приватного акціонерного товариства "КП В УКРАЇНІ".

4.   Розгляд звіту Виконавчого органу ПРАТ "КП В УКРАЇНІ" про результати фінансово-господарської діяльності в 2017 році. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Виконавчого органу Товариства.

5.   Розгляд звіту Наглядової ради ПРАТ "КП В УКРАЇНІ" про результати фінансово-господарської діяльності в 2017 році. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Наглядової ради.

6.   Розгляд висновків Ревізійної комісії ПРАТ "КП В УКРАЇНІ" про результати перевірки фінансово-господарської діяльності в 2017 році. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту та висновків Ревізійної комісії.

7.   Затвердження річного звіту та балансу ПРАТ "КП В УКРАЇНІ" за 2017 рік.

8.   Визначення порядку розподілу чистого прибутку (покриття збитків) ПРАТ "КП В УКРАЇНІ"  за підсумками роботи в 2017 році. Прийняття рішення про виплату дивідендів та затвердження розміру дивідендів Товариства.

9.   Визначення основних напрямів діяльності ПРАТ "КП В УКРАЇНІ" на 2018 рік.

Також, з порядком денним позачергових загальних зборів акціонерів Товариства, назначених на 27 квітня 2018 р., з проектом рішень щодо кожного з питань порядку денного можна ознайомитись на власній веб-сторінці ПРАТ "КП В УКРАЇНІ" за адресою: /.

Телефон для довідок: (044) 205-43-01.

ПРАТ "КП В УКРАЇНІ"

Новости по теме: КП в Украине