Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Загрузить еще

Спростування інформації

Спростування інформації
Фото: Маша Фокина и Сергей Веселков. Фото: Фейсбук

Спростування негативної і недостовірної інформації стосовно Фокіної Марії Анатоліївни, на виконання Заочного рішення Запорізького районного суду Запорізької області від 11.01.2017 р. по справі № 317/4651/16-ц, наступного змісту:

Позов задовольнити.

Визнати недостовірною та такою, що порочить честь, гідність та ділову репутацію Фокіної Марії Анатоліївни інформацію, поширену Веселковим Сергієм Леонідовичем 11.10.2016 року на сторінці у соціальній мережі Facebook за інтернет-адресою https://www.facebook.com/VeselkovSergiy, а також поширену 20.10.2016 року в мережі інтернет на веб - сайті /culture/554803-masha-fokyna-obvynyla-v-vorovstve-byznesmena-kotoryi-vkladyval-denhy-v-ee-raskrutku, а саме наступну інформацію: "А Вам Мария Фокина советую не позорить фамилию Фокиных. Которая не заслуживает этого!!! Потому что Вас знают только благодаря дедушке, но никак не Вашим заслугам! Потому что таких певичек как вы много, а таких людей как Ваш дедушка нет! И если Вы себя импонируете как состоятельного человека то хотя бы заплатите за квартиру так как у Вас задолженность за 4 месяца как раз столько сколько мы с Вамине живём! Или Вы забыли как я лечил Вашего отца от алкоголизма? Который у меня просил деньги на сигареты! Или как Вы занимали у всего Киева чтоб снять свой последний клип за 10000$ Или вы забыли как умаляли дать Вам деньги в день съёмки клипа на парикмахера, стилиста и т.д.".

Зобов’язати Веселкова Леоніда Сергійовича спростувати недостовірну інформацію, поширену ним 11.10.2016 року на сторінці у соціальній мережі Facebook за інтернет-адресою https://www.facebook.com/VeselkovSergiy, а саме: "А Вам Мария Фокина советую не позорить фамилию Фокиных. Которая не заслуживает этого!!! Потому что Вас знают только благодаря дедушке, но никак не Вашим заслугам! Потому что таких певичек как вы много, а таких людей как Ваш дедушка нет! И если Вы себя импонируете как состоятельного человека то хотя бы заплатите за квартиру так как у Вас задолженность за 4 месяца как раз столько сколько мы с Вамине живём! Или Вы забыли как я лечил Вашего отца от алкоголизма? Который у меня просил деньги на сигареты! Или как Вы занимали у всего Киева чтоб снять свой последний клип за 10000$ Или вы забыли как умаляли дать Вам деньги в день съёмки клипа на парикмахера, стилиста и т.д.", шляхом публікації резолютивної частини рішення суду в даній справі на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook за інтернет-адресою https://www.facebook.com/VeselkovSergiy не пізніше місяця з дня набрання судовим рішенням законної сили. Спростування повинно мати посилання на рішення суду, дату його винесення, а також мати заголовок наступного змісту: "Спростування негативної і недостовірної інформації стосовно Фокіної Марії Анатоліївни". Текст спростування не повинен містити зауважень, заперечень, коментарів, тлумачень, думок Веселкова Леоніда Сергійовича та/або будь-яких інших осіб.

Зобов’язати Приватне акціонерне товариство "КП в Україні" спростувати недостовірну інформацію, поширену 20.10.2016 року в мережі інтернет на веб-сайті /culture/554803-masha-fokyna-obvynyla-v-vorovstve-byznesmena-kotoryi-vkladyval-denhy-v-ee-raskrutku, а саме:  "А Вам Мария Фокина советую не позорить фамилию Фокиных. Которая не заслуживает этого!!! Потому что Вас знают только благодаря дедушке, но никак не Вашим заслугам! Потому что таких певичек как вы много, а таких людей как Ваш дедушка нет! И если Вы себя импонируете как состоятельного человека то хотя бы заплатите за квартиру так как у Вас задолженность за 4 месяца как раз столько сколько мы с Вамине живём! Или Вы забыли как я лечил Вашего отца от алкоголизма? Который у меня просил деньги на сигареты! Или как Вы занимали у всего Киева чтоб снять свой последний клип за 10000$ Или вы забыли как умаляли дать Вам деньги в день съёмки клипа на парикмахера, стилиста и т.д.", шляхом публікації резолютивної частини рішення суду в даній справі в мережі інтернет на веб-сайті / не пізніше місяця з дня набрання судовим рішенням законної сили. Спростування повинно мати посилання на рішення суду, дату його винесення, а також мати заголовок наступного змісту: "Спростування негативної і недостовірної інформації стосовно Фокіної Марії Анатоліївни". Текст спростування не повинен містити зауважень, заперечень, коментарів, тлумачень, думок від імені Приватного акціонерного товариства "КП в Україні" та/або будь-яких інших осіб.

Заборонити Веселкову Сергію Леонідовичу та Приватному акціонерному товариству "КП в Україні" розповсюджувати будь-яким чином (по телебаченню, в пресi, по paдio, в мережi Iнтернет, у зовнішній рекламі, в мiсцях публiчного розповсюдження iнформацiї, в інтервю, в розмовах з будь-якими особами тощо) негативну, недостовiрну та таку, що принижує честь, гідність та ділову репутацію Фокіної Марії Анатоліївни наступну інформацію: "А Вам Мария Фокина советую не позорить фамилию Фокиных. Которая не заслуживает этого!!! Потому что Вас знают только благодаря дедушке, но никак не Вашим заслугам! Потому что таких певичек как вы много, а таких людей как Ваш дедушка нет! И если Вы себя импонируете как состоятельного человека то хотя бы заплатите за квартиру так как у Вас задолженность за 4 месяца как раз столько сколько мы с Вамине живём! Или Вы забыли как я лечил Вашего отца от алкоголизма? Который у меня просил деньги на сигареты! Или как Вы занимали у всего Киева чтоб снять свой последний клип за 10000$ Или вы забыли как умаляли дать Вам деньги в день съёмки клипа на парикмахера, стилиста и т.д.".

Новости по теме: КП в Украине